18 Haziran 2015 Perşembe

Bağcılar Su Kaçağı Tespiti İşlemleri

Bağcılar bölgesinde su kaçağı tespiti konusunda hizmet veren bir firma mı arıyorsunuz? O halde doğru adrestesiniz. Firmamız bağcılar ilçesinin tüm mahallerinde kırmadan su kaçağı tespiti hizmetleri veren bir su tesisatçısıdır. Su tesisatlarındaki kaçaklar zaman zaman ev ve işyerlerinde meydana gelebilmektedir. Bu tür durumlarda genel olarak mahallemizin tesisatçısından yardım almaya çalışıyoruz. Ancak mahalle tesisatçıları kırmadan su kaçak tespiti yapabilecek bilgi ve cihazlara sahip olmadığından duvar ve fayanslarınızı kırmakta su kaçağını bulana kadar evinizin büyük bölümünü kırmakta ve evlerinizi bir inşaat şantiyesine çevirmektedir.

Bağcılar Su Kaçağı Tespiti Yapan Tesisatçı

Bağcılar su tesisatçılarının çoğu gelişmiş ekipmanlara sahip değildir. Ancak firmamız su kaçağı tespiti konusunda güncel teknolojinin gerektirdiği tüm cihazlara sahiptir ve bağcılar su kaçağı tespiti konusunda hızlı ve uygun maliyetli çözümler üretmektedir. Bağcılar ilçesinin tüm mahallelerinde mobil ekiplerimiz ile hizmet veriyoruz ve bizi aradığınız anda gezici ekiplerimizi adresinize yönlendiriyoruz.

Bağcılar Su Kaçak Tespiti Nasıl Yapılır?

Su kaçak tespiti işlemlerinde çok hassas akustik dinleme cihazlarını ve termal kameraları kullanıyoruz. Temiz su tesisatlarında meydana gelen kaçaklarda kullandığımız akustik dinleme cihazları su kaçaklarını tesisat borularında meydana gelen ses değişikliklerini analiz ederek tespit etmektedir. Termal görüntüleme cihazları ise kombi tesisat kaçaklarında ve sıcak su kaçaklarında kullanılmaktadır. Bu tür kaçaklarda termal kameralar duvar içinde meydana gelen ısı değişikliklerini farkederek noktasal yer tespitine olanak sağlamaktadır.

Bağcılar Tesisatçı İletişim Bilgileri

Bağcılar su kaçağı tespiti yapan su tesisatçısına ulaşmak için telefon numaralarımızı kullanabilirsiniz. Firmamız en kısa sürede cihazla kırmadan su kaçağı tespiti yapan mobil ekiplerinizi adresinize yönlendirerek su kaçaklarının tespitinin yapılmasını sağlamaktadır. Bağcılar su kaçağı tespiti hizmetlerinde her zaman en uygun fiyatla hizmet vermeye çalışıyoruz.

2 yorum:

  1. Çanakkale Su Kaçağı. Tespiti    Evlerde, İşyerlerinde, Okul ve bir çok özel, kurumsal işletmelerde oluşan su kaçaklarını anlamanın basit yolları vardır. Duvarların küflenmesi, Faturaların kabarık gelmesi, tavanların sararması, rutubet ve pis okular, tavandan, borudan ve duvarlardan su damlacıklarının gelmesi  en çok rastlanan su kaçağı  belirtilerindendir.  Duvarlarınızda bu tarz sorunlar varsa, ya da duvarlarda sorun yok ama faturalarınız gereğinden fazla yüksek geliyorsa muhakkak su kaçağı kontrolünü yaptırabilirsiniz. Bu kontrolü yaptırmanız için firmamızdan su kaçağını  yapan ustalardan hizmet alabilirsiniz. Bunun için sadece www.hemengeliriz.com  adresinden bulunduğunuz şehirden su tesisatı sektörünü seçerek çıkacak numarayı aramanız sizi su kaçağı yapan firmaya bağlayacaktır.

    YanıtlaSil