18 Mayıs 2015 Pazartesi

Kadıköy Su Kaçağı Tespiti

Su kaçakları meydana geldiğinde genel olarak en yakınımızdaki tesisatçıyla iletişim kurarak bu sorundan kurtulmaya çalışırız. İşte bu noktada eğer kadıköy civarında ikamet ediyorsanız ve kadıköy su kaçağı tespiti yapan bir firma arıyorsanız bizimle temasa geçerek uzman ekiplerimiz ve profesyonel ekipmanlarımızla bu sorundan kurtulabilirsiniz.

Firmamız kadıköy su tesisatçısı olarak kadıköy su kaçağı tespiti yapmaktadır. Bununla birlikte su kaçağı onarımı, tıkanıklık açma gibi diğer tesisat işlemlerinde de hizmet vermektedir. Eğer evinizde bir tesisat kaçağı olduğunu düşünüyorsanız bize ulaşın, mobil ekiplerimizle en kısa sürede çözelim.

Su kaçakları farklı şekillerde ve türlerde meydana gelmektedir. Bunlardan en çok karşılaşılanı temiz su tesisatındaki kaçaklar ve kombi tesisat kaçaklarıdır. Temiz su kaçaklarında tespit işlemi hassas dinleme cihazlarıyla yapılırken kombi tesisatlarındaki kaçaklar sıcak su kaçağı olduğundan termal kameralarla tespit edilmektedir. Su kaçağının tespitinin ardından onarım gerçekleştirilmekte ve tesisat sağlam bir şekilde teslim edilmektedir.

Eğer kadıköy su kaçak tespiti yapan bir firma arıyorsanız firmamız sizin tüm su tesisatı sorunlarınızla yakından ilgilenerek sorunlarınızdan kurtaracaktır. Bize ulaşmak için 7 gün 24 saat telefon numaralarımızdan iletişim kurabilir ve tecrübeli ekibimiz ile su kaçağı tespiti ve onarımı yaptırabilirsiniz.

1 yorum: