6 Mart 2015 Cuma

Su Sızıntılarını Bulma

Bu sizin kendi evinizde kaçakları tespit etmek mümkündür. Bazı tespit etmek zor olabilir ama çoğu su sızıntıları, görülebilir veya duyulabilir.

Her ay su faturası kontrol edin. Tasarı su kullanımı 18 ay gösteren bir grafik var. Aynı ay için son fatura mevcut tasarıyı karşılaştırın. Benzer bir aralıkta kullanım mi? Hayır ise, ve bir sızıntı olup olmadığını kontrol edin, neden bilmiyorum. Sizin kullanım düzeyi olması gerektiğini düşünüyorum daha yüksek görünüyor ise, bir sızıntı olup olmadığını kontrol edin.

Bir Su Kaçak & Yer Ayırma var ise Belirlenmesi
Bir sızıntı tesisatçı ücretleri yüzlerce dolar tasarruf yardımcı olabilir nerede olabileceğini Pin-işaretleme. Sorunu Tespit su tasarrufu ve faturanızda tasarruf sağlar.

Bir Sızıntı var mı?
Burada bir sızıntı olup olmadığını kontrol etmek adımlar şunlardır:

Kendi bahçesinde evinde kullanılan tüm su kaynakları veya herhangi bir su özellikleri kapatın. Senin mülkiyet su sayacı bulun.
Metre kutusu kapağı çıkarın ve sayaç üzerindeki metal kapağı yukarı kaldırın ve su sayacı yüzünde kırmızı üçgen bulun. Senin metre kırmızı üçgen yoksa, sayaç üzerindeki iğnenin yeri not edin.
Kırmızı üçgen veya iğne bir dakika sonra hareket olup olmadığını görmek için kontrol edin.
Eğer ev / bahçesinde senin su tüm kapalı ve kırmızı üçgen dönüyor ya da beş dakika sonra iğne hareket ederse, bir kaçak metre mülkiyet tarafında bir yerde bulunur. Eğer hala bir sızıntı olabileceğini hissediyorum eğer yatağa gidin ve sonra (kimse o zaman su kullanır emin) sabah ilk şey baktığınızda, ayrıca, metre bakabilirsiniz. Size kötü bir sızıntı varsa oldukça hızlı görülebilir. Daha küçük bir sızıntı varsa, tuvalet, küçük bir sızıntı gibi, metre olarak görmek için daha fazla zaman alabilir.

Sızıntı bulma
Sokak evden çalışan satırı ayırın. Şu adımları izleyin:

Evde ve geri akış cihazda su vanasını kapatın (sulama / sprinkler için.)
Kırmızı üçgen / iğne dönüm ise servis hattı bir sızıntı var.
Kırmızı üçgen / iğne tekrar geri akış cihazı açın ve tekrar sayacı kontrol hareket değilse. Kırmızı üçgen / iğne dönüm ise sulama / yağmurlama sistemi bir sızıntı var.
Üçgen / iğne bu noktada iplik değilse, geri akış aygıtı kapatın ve tekrar evde su vanasını açın.
Üçgen / iğne iplik ise evde bir sızıntı var.
Bittiğinde, evde su vanası açmak ve geri akış cihazında (sulama / sprinkler için).
Nerede bir Su Kaçak In Your House & için Look Around için
Tuvaletler sızıntı için evinizi kontrol edin (örn. Değil sıkı takılmış bir tuvalet çarpma plakası), musluk damlama, lavabo / fikstür altında ve tarama alanlarda bakmak. Ayrıca, damlar için herhangi bir açık hava su özellikleri sızıntıları için musluk ve hortum bağlantılarını kontrol edin ve incelemek isteyebilirsiniz. Su birikintileri için evinizi etrafında kontrol veya yumuşak noktalar için mülkiyet araştırmak, vb eklemleri sızıntı, iğne deliği sızıntıları boruları kontrol edin. Sızıntı dinleyin. 30 PSI veya daha yüksek su basıncı ile boru, bir "Hiss" veya mevcut olabilecek bir sızıntı gösteren "Whoosh" sesi olabilir.

Sen Belirlenen mı ne zaman bir su sızıntısına var Kim İletişim için
Eğer yardım konumlandırması veya bir sızıntı tamir gerekiyorsa sizin özel durumunuza bağlı olarak birkaç seçenek var. Bazı insanlar şüpheli bölgeyi kazıp ve hatta kendi sızıntıyı tamir edebilirsiniz. Bu sizin tercihinizdir ve pahalı tamir masraflarını ortadan kaldırmak yardımcı olabilir. Ayrıca profesyonel bir işe başladı. Kaçak algılama şirketleri, tesisatçılar hatta yağmurlama onarım işletmeler kaçakları düzeltmek ve bu şirketlerin kolayca telefon rehberinde bulunabilir veya çevrimiçi olabilir.

1 yorum: