5 Mart 2015 Perşembe

Su Kaçağı Nasıl Tespit Edilir?

Bazı ölçülü müşterilerin beklenenden daha bir fatura aldığınızda onlar bir su sızıntısı olduğuna inanıyorum.

Tüketimindeki artış koşullarda bir değişiklik veya cihazları kullanarak yüksek su sık kullanılması nedeniyle olabilir gibi su kullanımını anlamak Ancak, genellikle yararlıdır.

Bir su sayacı müşteriler sızıntı kontrol etmek için kolay olduğunu. Boru sorumluluğu hakkında okuyun ve sonra aşağıdaki adımları izleyin:

Adım 1 - iç durdurma musluk çalışıp çalışmadığını kontrol edin
Bu genellikle evye altında veya bağlantı garajda yer almaktadır. Bu stop musluk tökezledin tüm kontrolleri tamamlamak için ve acil bir durumda şebeke suyu kapatmak için çalıştığını önemlidir. O zaman çalışmıyorsa bir tesisatçı çağırın lütfen. Biz sizin için tedarik kontrol etmek gerekirse biz iç durdurma musluk çalışmıyor eğer bunu yapmak mümkün olmayacaktır.

Adım 2 - su sayacı bulun ve bir okuma almak
Hiçbir aletleri faaliyet ve herhangi bir su kullanarak değil emin olun. Ölçerde aramalar hala hareket ediyorsanız size özel servis boru üzerinde veya mülkiyet içinde sızıntı olabilir.

Adım 3 - Kaçak kontrol
Öncelikle mutfak, soğuk musluğu açmak ve su çıkıyor olmadığını kontrol iç durdurma musluğu kapatın - Eğer durur önce bir kaç dakika için çalışmasına izin gerekebilir. Sonra su akmaya devam ederse tam dahili durdurma musluğu kapatmak değil veya arızalı ve tamir ihtiyacı var. Bu durumda kendiniz tamir veya bir tesisatçı çağırmak gerekir.

İç durdurma musluk başarıyla kapatıldıktan sonra tekrar metre bak.

Metre aramalar hala hareket ediyorsanız harici servis borusu üzerinde bir sızıntı var muhtemeldir.

Metre çevirir durduruldu Eğer iç boru veya bağlantı parçaları ile bir sızıntı ya da sorun olabilir. Sen bulmak ve sorunu kendiniz tamir, ya da araştırmak ve sizin için bu onarmak için bir tesisatçı sormak gerekir.

(6 pm - - Cuma, 8 am Pazartesi) Eğer bu soruşturmaların kendinizi yürütmek mümkün değildir ve size yardımcı olmak için kimse yoksa, 0345 600 3 600 numaralı telefondan bizi arayın lütfen.

Ücretsiz kaçak onarım hizmeti
Biz Bizim ücretsiz kaçak onarım hizmeti aracılığıyla servis borusu veya paylaşılan harici boru üzerindeki kaçakları azaltmaya yardımcı olabilir.

Su Kaçağı Tespit Fiyatları
Servis boru üzerine bir kaçak sizin ölçülü faturası yükselmeye neden ise, biz normalde iç müşterilere kaçak parası sunuyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder